любов и брак

10 неща, които отвращават мъжете10 неща, които отвращават мъжете

Да, те лесно ни харесват, но все пак има неща, които е добре да избягваме

Истината е, че на нас жените не ни се налага да се стараем особено, за да привлечем един мъж. Имаме си вродени качества, които мъжете намират за интересни и привлекателни. Но пък има и някои неща, които буквално отвращават мъжа и за които е добре да сме особено предпазливи.

Да, и мъжете могат да се отвратят от някои наши качества, точно както и ние го правим. Ако искате да научите какво не трябва да правим пред този, когото харесваме или искаме да спечелим, ето списък с десетте най-отвращаващи мъжете неща според Psychology Today.

1. Необръснатото тяло и непочистеното лице

Мъжете обичат, когато докосват една жена, тя да бъде гладка като коприна, елегантна, красива и... чиста. Разбира се, можем да направим изключение с няколко незабележими косъмчета по краката, но прекаленото видимо дори за Него окосмяване по тялото и лицето ще го отврати и отблъсне.

2. Твърде многото грим

Гримът може да се ползва, за да подчертае външния ни вид, но не и за рисуване на нова картина върху лицето ни. Мъжете винаги предпочитат жени с малко грим, защото прекаляването с багрите кара жената да изглежда нуждаеща се, търсеща внимание или дори евтина. Затова, ако ползваме грим, добре е да е в рамките на разумните граници. Или както гласи златното правило: Да подчертава, а не да прикрива.

3. Пияната жена

Нито един мъж няма да се впечатли от жена, която е толкова пияна, че не знае къде се намира, държи се непристойно или още по-лошо - повръща. Но нещата са в мярката - леко подпийналата жена, която става любвеобилна след 1-2 чашки може, и най-вероятно ще е, дори по-привлекателна. Но ако прекали, може само да е отблъскваща.

4. Псуването

Това може да е напълно нормално в кръга от най-близките ни приятели, но, когато става дума за среща с мъж, е добре да запазим цветущите изрази за себе си. Мъжете може и да са свикнали да ругаят и псуват, но не го одобряват, когато идва от устата на жена, особено такава, към която проявяват интерес. Затова е добре да избягваме вулгарния език. Освен, разбира се, ако всъщност не искаме да отвратим и отблъснем мъжа, с когото имаме среща.

5. Телесната миризма

Точно както жените, и мъжете не понасят неприятната телесна миризма. Мъжът иска жената да мирише хубаво, свежо и меко. Затова е най-добре да използваме парфюм с мек сладък аромат. Атрактивният аромат ще ни помогне да привлечем мъжа, когото сме харесали.

6. Прибързаният стремеж към интимност

Разбира се, не искаме да се представим като студена жена, която не желае интимност и секс – това със сигурност ще прогони мъжа на километри. Но прекалената настойчивост също е нежелателна. Дори да си мислим, че това би му харесало, повечето мъже намират настойчивостта от страна на жената за отблъскваща. Те предпочитат да са активната страна, която предлага секс.

7. Заядливото, притискащо, отчаяно или ревниво поведение

Всички тези черти са присъщи на повечето жени, но са сигурен начин да отвратим един мъж. Мъжете мразят да ги притискат или ревнуват и възприемат жената като отчаяна, когато се държи по този начин. Ревността е друга присъща на нас жените черта, но и тя не допада на мъжкия пол.

8. Опитите да го променим

Никой не е перфектен, затова трябва да приемем мъжа до себе си такъв, какъвто е, вместо да се опитваме да го променим. Колкото повече правим опити да изменим нещо в навиците и природата на мъжа, толкова...
  • 1
  • 2

Loading
дневен бюлетин

галерии