любов и брак

Фразите, които мъжете винаги обичат да чуватФразите, които мъжете винаги обичат да чуват

7 комплимента, които без съмнение ще зарадват мъжа до нас

Независимо дали сме в началото на нова връзка или вече сме женени, има някои неща, които не се променят – нуждата една жена да се чувства секси, оценена, нужна. И не само ние се нуждаем от тези неща – мъжете също ги искат! В опит да опишат по-добре мъжката психика, американски психолози от Университета на щата Мисури, изброяват седем фрази, които, според проведените от тях анкети, можем да кажем на един мъж в който и да е етап от връзката ни и това ще го зарадва.

Фраза 1: Изглеждаш страхотно!

Мъжете също понякога се чувстват несигурни като нас. И независимо дали го показва или не, вероятно от време на време Той се чуди дали ризата му стои по-добре вътре или извън панталона и дали коремът му не стърчи над колана. Това е особено хубав комплимент, който мъжът ще се зарадва да чуе. Особено ако е тръгнал на фитнес. Защо иначе е готов да се поти с уредите?!

Фраза 2: Харесва ми мъжествеността ти!

Понякога е добре да бъдем по-конкретни. И, няма защо да се лъжем, един от най-добрите комплименти за мъжа е „Обичам твоя знаеш-какво” (или която и друга дума да използваме без да се подсмихнем или изчервим). Мъжете са чувствителни когато става дума за мъжествеността им и искат да знаят, че жената харесва това, което имат.

Фраза 3: Обичам, когато поемаш инициатива.

Това е комплимент, от който може да се облагодетелстват и двете страни. Мъжете традиционно са инициатори и дори Той да не е от тези, които правят първата крачка, най-вероятно понякога чувства, че може би трябва да го направи. И ако не му споделяме какво ни харесва, той „стреля на сляпо”. Нещо повече - ако не сме му казвали, че ни харесва, когато е инициативен, може да си помисли, че не харесваме нещата, които прави. И, разбира се, ако по-често му споделяме колко обичаме да ни гали по гърба или да ни прегръща преди да заспим, толкова повече ще го прави.

Фраза 4: Тази мацка току-що те загледа!

Да - това помага за самочувствието Му!. Но освен това така показва, че току-що друга жена го е загледала, а ние не се страхуваме да му кажем. Така му показваме, че сме достатъчно уверени в себе си, за да знаем, че няма да го подмами друга жена. Освен това кой мъж ще устои на мисълта, че жените тайно му хвърлят погледи?!

Фраза 5: Прав си!
Всички обичаме, когато сме прави. В това число и мъжете. И дори да не ни се вярва, понякога наистина са. Вероятно това се случва по-рядко, отколкото те самите си мислят, но когато мъжът е прав, е мило да му го кажем, особено ако темата е била свързана със спор. Разбира се, това може да ни накара да се почувствате малко глупаво, но в крайна сметка си заслужава. Това признание ще Го накара да се почувства добре и ще му покаже, че има до себе си мислеща жена, която може да признае, когато сгреши. Така ще намалее и риска от бъдещи разногласия.

Фраза 6: Ще ми помогнеш ли да развинтя това?

Мъжете обичат да се чувстват мъжествени. И когато помагат на жените с разни всъщност лесни задачи се чувстват внушителни, почти мачовци. Не е нужно да го молим да прави неща, които лесно можем да свършим и сами, но ако настина се нуждаем от съдействие, това е нещо, което ще поласкае егото му и затова той ще го приеме с радост.

Фраза 7: Не, не оплешивяваш.

Около 1/4 от мъжете почват да губят косата си още на 25-годишна възраст, а 2/3 започват да оплешивяват сериозно преди да са навършили 60. Това е един от най-големите страхове на мъжа. Затова, дори косата му да започне да оредява, кажете му, че не е така. За него това е равносилно на „Скъпи, тези дънки карат ли ме да изглеждам дебела?” – „Не, скъпа, разбира се, че не.”.
етикети:

Loading
дневен бюлетин

галерии