любов и брак

Три знака, че един мъж е готов за сериозна връзкаТри знака, че един мъж е готов за сериозна връзка

Как да разберем дали мъжът иска нещо повече от секс

Най-важното в това да създадем хубава връзка е да сме способни да разпознаваме мъжете, които са готови да се ангажират с една жена. Качеството на връзките на жената като че ли е пряко свързано със способността й да си избира мъже. Според създателя на SmarterDatingForWomen.com Джо Амойя, ще ни e от полза да разпознаваме тези три знака, показващи че един мъж е готов за връзка:

1. Интересува се от нещо повече от секса. Сексът е важна част от една връзка, особено за мъжете, но не е единствената част. Мъжът, който е готов за истинска връзка с жена, ще иска да прекарваме заедно повече време и в, и извън леглото.

2. Иска да знае какво ни прави щастливи. Мъжете имат силно желание да защитават жените си и да се грижат за тях. Мъжът, който е готов да се обвърже, искрено се интересува от своята жена и от това какво я прави щастлива. Той осъзнава, че, за да е щастлив във връзката, трябва да се грижи за нас и нашите нужди, като показва любов.


3. Включва ни в живота си. Мъжът, който е готов да започне сериозна връзка, непременно включва жената в събитията от живота си. Кани я на сватбите на приятелите си и на семейните празненства. Иска да е част от живота му, защото това е важно за него. Това не значи обаче, че трябва да ни кани на всяко социално събитие, където ходи. Но, ако ни включи активно в живота си, се опитва да ни покаже колко важно е присъствието ни за него.

Жените, които могат да преценяват ефективно мъжете, са тези, които успяват да създадат здрави, щастливи и удовлетворяващи връзки. Ако използваме тези три знака, значително ще увеличим шансовете си да бъдем сред тези жени.
етикети:

Loading
дневен бюлетин

галерии