любов и брак

7-те смъртни гряха на излизането по срещи7-те смъртни гряха на излизането по срещи

Грешките, които често допускаме, когато излизаме с нов мъж

После да не кажете, че не сте предупредени! Нищо не може да убие една млада многобещаваща връзка по-бързо от това да допуснем някоя от големите грешки, когато излизаме по срещи.

1. Прибързвате със секса

Няма универсално правило кога е подходящо да преминете към по-интимна връзка с новия си партньор Но ако правите секс преди мъжът да е имал шанс да ви опознае, рискувате да ви причисли към категорията „за една вечер” и той да изгуби интерес. Мъжът трябва да оцени другите качества на жената отвъд външния й вид, за да иска да има трайна връзка с нея. Затова не се притеснявайте да си дадете време и да го накарате да почака, докато почувствате, че наистина и двамата искате да правите секс. И още: правилото за трите срещи е мит!

2. Разкривате се твърде скоро

Също така не е разумно да прибързате и да Му разкажете всичките си тъжни истории от детството. Въпреки че е нормално човек да иска връзката с другия да премине по-бързо в по-сериозна фаза, спестете като начало част от „изповедите” си. Ако наистина го харесвате и искате да продължите да се срещате, не го оставяйте с впечатлението, че сте кралица на драмата или неоправдана жертва.

3. Обаждате му се твърде често

Вярно е, че живеем в епохата на свръхкомуникациите, но все пак - не прекалявайте. Мъжете обикновено обичат да играят ролята на ловеца, а не на плячката. Затова, ако постоянно се обаждате, ще предизвикате точно обратния на желания ефект и мъжът ще изгуби интерес. Затова оставете телефона настрана, отдалечете се от компютъра и оставете Той сам да поиска да ви вижда по-често.

4. Шпионирате го

Може да е изкушаващо - да хвърлим един бърз поглед на телефона му, докато е в тоалетната, но всъщност едва ли има по-бърз начин да създадете проблем с взаимното доверие от това да го шпионираме още след първите няколко срещи.

5. Симулирате оргазъм

Преструвката изглежда като невинна малка лъжа, нали? Не! В дългосрочен план това е лоша услуга и за двама ви - да го карате да си мисли, че ви доставя удоволствие, когато всъщност не е така. Освен това какво ще стане, ако един ден се омъжите за него? Наистина ли ще играете роля до края на живота си?

6. Очаквате да се промени

Хората не се променят, особено щом веднъж са се изградили като личности. И това се отнася особено за мъжете. Затова, ако има много неща, които не можете да понасяте в него, най-разумно е... просто да си потърсите друг мъж.

7. Занемарявате се

Наистина е важно в една нова връзка да се полагат повече усилия. Но пък не е нужно да жертваме цялото си време и енергия за нея и да пренебрегваме собствените си нужди. Независимо дали имаме връзка или не, на първо място винаги следва да е грижата за нас самите.

Loading
дневен бюлетин

галерии