любов и брак

Мъжът: 10-те знака на сериозната връзка



Мъжът: 10-те знака на сериозната връзка

Как всъщност мъжът ни показва, че има сериозни намерения

... начин, че иска да се обвърже.

Дава ни ключ от апартамента си

Този жест не само крещи „Имам ти доверие.”, но и показва, че мъжът е сигурен, че ще сме заедно дълго време. Мъжете обикновено подхождат много предпазливо към домашното си владение. Понякога се въздържат да не водят момичета в дома си само защото не искат да критикуват вкуса им за обзавеждане или домашните им навици. Затова, ако ни даде ключ, това е нещо като интимна церемония – сега, когато връзката ни е преминала на нов етап, той се отпуска и ни казва „Каквото е мое, е и твое”.

Обажда се и без причина

„Здравей, какво правиш?” или „Реших да ти звънна и да ти кажа, че направих резервация, както се разбрахме за 20:00 часа довечера...” са коментарите, които оправдават обаждането, но истината е, че просто му липсваме и иска да ни чуе. Докато говорим, той игнорира всичко друго около себе си и ни казва, че няма търпение да се видим. Ако ни се обажда на работа, ние сме заети и нямаме време да говорим, но ни казва, че няма да ни задържа много, а просто иска да чуе гласа ни, можем да му дадем няколко допълнителни червени точки.

След секс мъжът иска да се гушкаме и да си говорим

Няма обръщане на една страна веднага след секс, няма захъркване няколко минути по-късно – това е една от положителните страни на сериозната връзка. Вместо това приятната възбуденост след секса е заредена с емоции, докосвания и интимни разговори. Мъжът иска да знае дали ни е било приятно и иска да ни каже, че го побъркваме от възбуда. Вероятно вече дори иска да се любим отново. Или, ако е твърде уморен, ще ни прегърне, ще ни погали по лицето и ще целуне врата ни, докато водим интимен разговор.

Търси мнението ни

За почти всяко свое решение – от това коя риза да облече на интервюто за работа до това каква кола да си купи, той иска да чуе мнението ни. Това отново доказва, че мъжът ни уважава и цени идеите ни и вярва, че имаме не само добра преценка, но и уменията и способностите да му помогнем да подобри живота си. Затова и е започнал да вярва, че сериозната връзка е напълно възможна.
  • 1
  • 2

Loading
дневен бюлетин

галерии