спорт

5 фитнес правила, които трябва да нарушите



5 фитнес правила, които трябва да нарушите

Не всички тренировки включват правилните упражнения

... или друга основна тренировка към упражненията си, правенето на коремни преси няма да свърши работа.

Какво да опитате: Ако искате стегнат корем, трябва да работите за мускулите от всеки ъгъл (отстрани, за ниската и средната част на корема). Трябва и да изгорите мазнините, които подплатяват корема. Най-добрият вариант е да се запишете на курс, който фокусира усилията върху упражненията за изграждане на сила и издръжливост (като пилатес например), и да продължите с кардио тренировките. Не забравяйте, че здравословната диета също е от особено значение. Ако ядете твърде много, никога няма да видите стегнати коремни мускули.

Фитнес правило №5: Тренирайте, независимо какво е времето

Какво са ви казали: Безопасно е да се правят упражнения на открито при всякакви времеви условия, стига да сте облечени добре.

Защо трябва да го нарушите: Ежедневните упражнения са важни, но определени атмосферни условия могат да навредят на здравето. Мъгливите или особено студените влажни дни могат да повишат риска от сърдечна недостатъчност или пристъп на астма. Освен това, ако имате различни алергии, периодът с многото полени може да превърне тренировката в най-ужасната част от деня ви. И още по-лошо – през дните, когато температурата е много висока или е под нулата, рискувате да получите хипо- или хипертермия или слънчеви изгаряния.

Какво да опитате: Когато времето не ви изглежда подходящо за тренировка навън, останете вкъщи и правете упражнения с тежести или отидете във фитнеса. Това не само ще ви даде шанс да промените вида на тренировката , но и ще ви накара да се почувствате по-комфортно без да излагате здравето си на риск.
  • 1
  • 2

Loading
дневен бюлетин

галерии