рецепти

Мариновани свински ребърца



Мариновани свински ребърца

Феновете на ребърцата знаят колко важна е маринатата. И могат да се наслаждават на тази бърза за приготвяне рецепта (около 30 минути) през всяко време на годината.
Освен на скара ребърцата стават добре и в тефлонов тиган.

Необходими продукти:

300-400 г свински ребърца
2 с.л. соев сос
1 ч.л. чубрица
1 ч.л. подправка за скара
1 ч.л. чесън на прах
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. черен пипер


Начин на приготвяне:

Сложете ребърцата в дълбок съд и добавете соевия сос и останалите подправки.
Разбъркайте добре и ги оставете да престоят 1-2 часа.
Изпечете ги на скара или на тефлонов тиган.

Loading
дневен бюлетин

галерии