диета и отслабване

Да стопим излишните мазнини с тези пет спортаДа стопим излишните мазнини с тези пет спорта

Ето с кои фитнес занимания ще отслабнем най-бързо

Отслабването и изгарянето на мазнините са една от основните ни грижи през лятото, а и кой не иска да изглежда добре целогодишно? Тук сме извадили петте спортни занимания, с които най-ефективно ще се отървем от излишните мазнини и ще влезем във форма:

- Спининг: Карането на колело в компания – не в парка, а във фитнес залата е понякога скучно занимание. Когато обаче това упражнение се изпълнява под ръководството на опитен треньор, който определя подходящото темпо, спинингът гори много калории. Когато хората са повече, а не сте вие единственият, който кара колело в залата, времето минава по-бързо. Хубавото е, че можете и сами да определяте темпото – да разнообразявате изкачването на хълм с леките кръгове.

- Скачане на въже: Това занимание, останало любимо още от детските години, е истински враг на мазнините. Освен че е сравнително евтино, скачането на въже може да се практикува почти навсякъде.

- Елиптикал: Тренировките на този универсален фитнес уред не само имат благоприятен ефект върху цялото тяло, но и не оказват допълнително напрежение върху ставите.

- Степ аеробика: Комбинацията от елементи от различни стилове танци, съчетани с подходяща музика, е може би най-приятният начин за горене на калории.

- Плуване: Царят на заниманията обаче си остава плуването. Никой друг спорт не оказва такова извайващо влияние по отношение на всички групи мускули. Плуването не само че е изключително здравословно, но и не натоварва ставите и рядко води до риск от травми.

Изберете тази програма, която ви допада най-много и опитайте своя шанс срещу мазнините!

Loading
дневен бюлетин

галерии