психично здраве

Пред секса жените предпочитат душа и интернетПред секса жените предпочитат душа и интернет

А вие от какво бихте се отказали за месец?

Изглежда жените наистина сме по-чистоплътният пол. А мъжете справедливо са заслужили стереотипа на ненаситни в секса.

Жените по-скоро биха се отказали от секса за един месец, отколкото от душа, показват резултатите от скорошно изследване, проведено от Women at NBCU. Изследователите дали на група мъже и жени на възраст между 18 и 54 години списък с различни дейности и ги накарали да посочат без кои три не биха могли да живеят в продължение на месец. И мъжете, и жените били на едно мнение за съня и сърфирането в интернет – и двата пола решили, че не могат да изкарат цял месец без Фейсбук или сън. Но, когато станало въпрос за третата дейност, жените и мъжете имали различни мнения.

Мъжете отбелязали секса, което едва ли би изненадало някого. Жените, от друга страна, решили, че сексът може да почака и избрали взимането на душ. Вероятно просто сме по-практичният пол, тъй като всичкият секс би бил отвратителен, ако не можем да си вземем душ.

Предпочитанието на душа пред секса обаче не е единственото изненадващо откритие от изследването. Както се оказва, жените са по-зависими от технологиите в сравнение с мъжете и притежават повече смартфони и Nintendo Wii системи. Или може би мъжете просто имат нужда от основното, а жените искат винаги всичко? На мъжете явно им е добре само със сън, секс и минимални екстри, а ние имаме нужда да сме свързани със света през цялото време.
етикети:

Loading
дневен бюлетин

галерии