алтернативна медицина

Екстракт от бреза при цистит и камъни в бъбрецитеЕкстракт от бреза при цистит и камъни в бъбреците

България е район, в който бъбречнокаменната болест (уролитиаза) е често срещано заболяване. Статистиката показва, че ако за Европа процентът на страдащите от уролитиаза е 5%, то у нас стига до 10%, което се обяснява и с приема на вода. Уроинфекциите също често съпътстват ежедневието ни, особено при жените.

Профилактиката е от изключителна важност при тези проблеми, като един от най-ефиктивните природни методи е приемът на екстракт от листа на бреза. Екстрактът от брезови листа притежава диуретично, противовъзпалително, антимикробно и урикозурично действие.

Дио-Ренал, капсули, 500мг, е традиционен (български) продукт, в съвременна форма - капсули, което позволява важните и биологично активни вещества в екстракта от брезови листа да бъдат прецизно дозирани. Дио-Ренал спомага за промиване на пикочните пътища, ефективно отстраняване на камъни и камъкообразуващи вещества от организма и спиране развитието на бактерии. Повлиява благоприятно възпалителни заболявания на пикочно-половата система - цистит, уретрит, пиелонефрит. Препаратът има широко установена употреба, с доказани многопосочни благоприятни ефекти върху функционалното състояние на бъбреците, както като полезна част от лечението, така и при продължителна профилактика.

Допълнителна информация за Дио-Ренал:

Дио-Ренал е традиционна хранителна добавка от растителен произход, съдържаща стандартизиран сух екстракт от листа на бреза.


- Екстрактът от листа на бреза осигурява увеличаване количеството на урината при съответно погълнато количество течност, необходима при лечение.

- Растителният продукт е традиционен, като ефектът на увеличаване количеството на урината продължава до пречистване и избистряне на уринарния тракт. Дио-Ренал е мощен регулатор в допълнителните състояния, съпътстващи едно лечение.

- Екстрактът от листа на бреза повлиява състоянието на уринарния тракт в случай на инфекция. Когато урината е в застой е предпоставка за бактериално заразяване и образуване на камъни. При използване на Дио-Ренал се стимулира отделянето на вода по естествен начин, без да дразни бъбреците и минералния метаболизъм остава в равновесие. Осъществява се промиване на пикочните пътища, ефективно отстраняване на камъни и спиране развитието на бактерии.

- Екстрактът от бреза се характеризира с ефект на безопасност и призната ефективност. Оказва многопосочни благоприятни ефекти върху функционалното състояние на пикочно- половата система. По тази причина е много подходящ и когато се налага продължителна профилактика при бъбречно каменна болест, благодарение на отличната поносимост и безопасност.

Дио-Ренал се предлага в аптеките на достъпна цена.

платена публикация
етикети:

Loading
дневен бюлетин

галерии