секс и контрацепция

Луксозните презервативи – глупави или сексиЛуксозните презервативи – глупави или секси

Френски аристократи създадоха кондоми в шик опаковки

Казват, че не можем да съдим книгата по корицата, но двама френски аристократи са решили, че за презервативите може да се съди по опаковката им. Наскоро негово височество принц Чарлз Емануел де Бурбон-Парм и граф Жил де Бизмонт, основатели на фирмата Original Condom Company, пуснаха своята линия луксозни презервативи, пакетирани в кутии, които са вдъхновени от изтънчени бижута.

Според уебсайта на компанията, техните продукти произлизат от – къде другаде може – град Кондом, Франция, и промотират „безопасен секс с елегантност, шик и еко-усещане”. Презервативите сами по себе си са от стандартен лубрикиран латекс, но опаковките странно приличат на кутийки за годежен пръстен. Става въпрос за велурени и кадифени подплати отвътре и златни букви върху черен фон отвън. Луксозните кутийки са достъпни в два размера – джобен, който струва $13,50 и съдържа три кондома, и стандартен, който е на цена от $20 за шест кондома.

„Презервативите предпазват всеки от заболявания, нашите предпазват и от лош стил”, твърди графа. Разбира се, собствениците на луксозни кондоми трябва да ги държат гордо на показно място, а не скрити в някое чекмедже. Може би пък това е един необичаен начин да решим проблема с ровенето за презерватив по време на любовната игра.

Компанията на двамата французи не е сама в начинанието си да превърне презервативите в стилни секс аксесоари. В oooBoutique в Лос Анджелис се продават кондоми, създадени, по думите на техните автори, с цел да се впишат в модата, да изразяват личността и да стимулират разговорите. За разлика от презервативите на Original Condom, продуктите на oooBoutique са достъпни в няколко цветни колекции. Например, комплектът Tryst включват три вида кондоми с различен умисъл зад всеки от тях. Feel Me с декорация във формата на сърце са фини кондоми, Rock Me, декорирани като корона, са презервативи за по-страстни усещания, а Savor Me във формата на червени устни са кондоми с различен вкус.

Както презервативите на двамата френски аристократи, така и тези на oooBoutique са по-скъпи от стандартните, но, отново напомняме, че собствениците на компаниите вярват, че техните кондоми ще допринесат за незабравим сексуален акт.

Ако сте фенове на луксозните опаковки, можете да си поръчате някой от новите шик комплекти, след което просто да държите в кутийките обикновени презервативи, които като усещане не се отличават особено от оригиналните. А и в бързината, когато двамата с партньора си сте разгорещени, едва ли някой ще открие разликата. И все пак тази нова модна тенденция е малко вероятно да се превърне в основно средство за контрацепция или в нещо повече от еднократно забавление.

Loading
дневен бюлетин

галерии