секс и контрацепция

15 сексуални съвета за жени (от мъже)15 сексуални съвета за жени (от мъже)

Как би искал мъжът да бъде изненадан в леглото, за да се разпали страстта

Трудно е, особено ако сме женени или сме заедно от много години, да поддържаме сексуалния си живот интересен. Лесно е да зациклим в рутината, когато стане дума за лудуване в спалнята – всички сме го правили – и е по-трудно от всякога да излезем от сивия навик с някои нови идеи за разнообразие в секса.

Няма по-добър начин да измислим как да изненадаме приятно един мъж от това да получим съвет от друг мъж. Ето 15 идеи, дадени от мъже, за това как да върнем пламъка на сексуалните си взаимоотношения с партньора.

1. Чифт секси дълги чорапи и жартиери винаги могат да покачат градуса в спалнята.

2. Важно е интимните ни части да са добре поддържани. И най-обикновеното бельо може да е секси, ако е чисто и спретнато.

3. Можем да опитаме с танц в скута или секси стриптийз. Това не значи, че трябва да похарчим цяло състояние за бельо и аксесоари – и най-безинтересните дрехи, свалени по секси начин, ще разпалят страстите на мъжа.

4. СМС-ите с намеци за секс със сигурност ще го разгорещят. Можем да му напишем нещо от сорта на „Нямам търпение да се прибереш довечера – имам специална изненада за теб” – и наистина да го изненадаме.

5. Ако сме разделени от много километри, можем да опитаме с телефонен секс. В началото може да ни се стори странно, но, ако преодолеем този момент, преживяването става пакостливо секси.

6. Със сигурност ще подейства, ако опитаме нещо ново. Нови пози, нови места, нови граници.

7. Да забравим всичките си задръжки. Нищо не разпалва желанието за сукс у мъжа повече от това да види, че ни доставя удоволствие в леглото.

8. Нека насочваме партньора така, че да прави каквото ни е приятно. Просто хващаме ръката му и я слагаме там, където ни харесва – това не е секси само за нас, но разпалва безумно и мъжките страсти.

9. Точно както жените харесват стимулацията на повече от една ерогенна точка едновременно, така и мъжете се възбуждат от това. Следващия път по време на орален секс, бихме могли да доставим още по-голямо удоволствие на партньора, ако включим и игра с тестисите му.

10. Мръсните приказки. Ако не сме свикнали, вероятно в началото ще ни се стори много странно да говорим такива неща, но, колкото повече го правим, толкова по-естествено ще започне да става. А има и бонус! Това може да стимулира и нашите сексуални фантазии и да направи преживяването приятно и за двамата.

11. Секс играчките могат да се използват по всевъзможни начини. Можем да ги използваме и за стимулиране на пениса на партньора, докато правим орален секс. Това ще доведе представата му за оргазма до нови висини.

12. Да го изненадаме със секс. Всичко, което трябва да направим, е да сложим любимото си бельо и да посрещнем партньора на вратата, когато се върне от работа.

13. Няма по-добър момент за бърз секс от този, когато той е под душа. Всичко, което трябва да направим, е да влезем при него и да разпалим сексуалните страсти.

14. Да занесем купчина възглавници в спалнята. Те ще ни помогнат да се насладим на много нови сексуални пози.

15. ...
етикети:

Loading
дневен бюлетин

галерии