любов и брак

Как да отделяме повече време един за другКак да отделяме повече време един за друг

Дори всекидневието ни е напрегнато, има как да прекарваме заедно повече време

В забързаното ежедневие на много двойки се случва да са толкова натоварени през деня, че едвам намират време за една почти открадната целувка на вратата, когато тръгват за работа. Ако и вие имате проблем с намирането на повече време един за друг, пробвайте някой от изброените по-долу съвети – може те да ви помогнат да се радвате по-често на компанията на любимия човек.

Не омаловажавайте бързия секс

Страхотно е когато имате много време за забавления в леглото, но не подценявайте и секса „на крак”. Напрежението от заетия ден и ограниченото време могат да го превърнат в изненадващо приятно преживяване и за двамата. Развихрете се някой път сутрин преди да тръгнете за работа и може да останете приятно изненадани колко близки ще се чувствате през целия ден, въпреки че не сте заедно.

Определете си вечер за среща

Може да звучи клиширано, но определянето на вечер за среща е чудесен начин да отделите време един за друг. Освен това, когато знаете, че ви предстои да излезете например в сряда вечер, и двамата имате нещо, което да очаквате с нетърпение.

Направете рутинните неща по-забавни

Лесно е да пренебрегнем ходенето до магазина или домашните задължения и да ги заклеймим като изгубено време заедно. Но разхождането из мола или супермаркета с любимия човек или пътуването в колата са перфектни моменти да наваксате с разговорите и да разберете повече за това какво става в живота на другия. Не е задължително да седнете на маса със свещи, за да водите приятен разговор. Просто използвайте времето, с което разполагате.

Възползвайте се от технологиите

Много двойки разчитат на съвременните технологии, за да поддържат връзка по време на претоварения си ден. Пращайте си имейли и SMS-и и споделяйте всякакви неща – от това как е минала работната среща до предложения за уикенда или идеи какво да си сготвите за вечеря.

Loading
дневен бюлетин

галерии