любов и брак

4 типа мъже, с които обикновено излизаме преди да срещнем Единствения4 типа мъже, с които обикновено излизаме преди да срещнем Единствения

Къде най-често се отклоняваме по пътя към истинската любов

Не всички имаме късмета да намерим истинската любов от веднъж. Да срещнеш мъжа, с когото просто ти е писано да прекараш остатъка от живота си, е нещо, което най-често изисква време, а във всички случаи – зрялост. И е много вероятно през това време да попаднем на няколко типа не особено подходящи, или поне неперспективни мъже. Например:

1. Мрачният самотник

Много жени срещат „първия кандидат за титлата”, още когато са в училище или в университета. Обикновено той е с няколко години по-голям, свири в група или може би рисува. Той е затворен и не обича да се разкрива, но ни се струва, че е най-страхотният мъж, който някога сме срещали. Пише стихове, чете философия. В първия момент ни очарова това колко е умен и земен в сравнение с момчетата на нашата възраст.

Плюсовете: Когато сме около него се чувстваме дръзки и интересни. Той е доста секси по онзи мрачен начин. И ни дава да носим якето му, когато ни е студено.

Минусите: Той всъщност е много незрял. Всичко, което правим заедно, трябва да се случва според неговите разбирания. И за всичко е виновен „установеният ред”.

2. Добрият на хартия мъж

Той притежава всички необходими качества, за да го доведем вкъщи и го представим на родителите. И все пак нещо му липсва. Най-често този тип мъже са мили, с добре платена работа. Имат апартамент, понякога куче. Може да готви, чисти и ни напомня да се обадим на майка си. Но все пак не сме напълно убедени, че това е правилният мъж за нас.

Плюсовете: Той ще ни закара или вземе от където поискаме. Родителите ни го харесват. Хладилникът му винаги е чист, хавлиите в банята също. А кучето му е доста сладко.

Минусите: Всъщност той е малко скучен. Чете ни лекции за финансите и се чуди защо не сме по-сериозни по отношение на харченето на пари. Ако трябва да сме честни, мааалко напомня на баща ни.

3. Лошото момче

Смятате, че нито една умна жена, която е „с всичкия си”, не би се срещала с такъв „кретен”. Но истината е съвсем различна – почти всяка жена го е правила. Знаем дълбоко в себе си, че не е правилният, но той толкова ни привлича, а и сексът е страхотен. В тази връзка има страст, но липсва почти всичко друго и със сигурност няма надежда за развитие. Този мъж не показва привързаност и любов и в крайна сметка причинява повече болка, отколкото си струва.

Плюсовете: Страхотен секс, много страст и вълнения.

Минусите: Той никога не казва „Обичам те.”. Когато му предложим да заживеем заедно, той се изсмива. Този тип мъж всъщност е емоционално недостъпен.

4. Онзи, който няма да се обвърже завинаги

Обикновено излизаме с този мъж малко преди да срещнем Единствения. В началото той е многообещаващ. Връзката ни е изпълнена със страст, но и с приятелство. С него можем да правим страхотен секс и след това да проведем също толкова страхотен разговор. С него се чувстваме живи и влюбени. Но, когато дойде времето да говорим за брак, той направо откача. И си тръгва.

Плюсовете: Страхотен мъж - почти отговаря на представата ни за Единствения.

Минусите: Не може да се обвърже завинаги, независимо от най-добрите си намерения за всичко останало.

Loading
дневен бюлетин

галерии