любов и брак

3 фрази, които правят мъжете по-внимателни3 фрази, които правят мъжете по-внимателни

Да покажем на любимия мъж че го ценим и той ще ни отвърне с още повече любов и внимание

Всяка жена се радва, когато мъжът й обръща повече внимание. Понякога обаче няма нищо лошо да използваме някой трик, който да накара мъжете да бъдат по-внимателни към нас. Тези три фрази са дори задължителни във всяка връзка, ако не искаме да се окажем сами, нещастни или игнорирани. Толкова е лесно да накараме партньора си да се почувства оценен и да поиска да ни отвърне със същото, но, учудващо, много жени се оказват алергични към тези прости фрази. Нека не бъдем от тях и се радваме на щастлива връзка!

Фраза 1: „Благодаря ти.” Толкова ли е трудно наистина?

Много жени гледат на себе си като на „горди” и затова смятат, че е под нивото им да благодарят. Но това всъщност си е съвсем грубо. Трябва да преодолеем гордостта и да признаем, че партньорът ни е направил услуга. Всеки иска да се чувства оценен. Колкото повече засвидетелстваме признателността към мъжа си за всичко, което прави за нас, толкова по-внимателен ще е той и за в бъдеще.

Фраза 2: „Благодарна съм, че те имам.”

Най-сладките думи, които мъжът може да чуе от устните на жената, която обича. Мъжете се ръководят от желанието си за постижения и обожават да чуват, че не ги приемаме за даденост. На всички ни се е случвало някой бивш да ни приема за даденост и това ни кара да спрем да правим каквото и да е за неблагодарника. Нека не караме мъжа, когото обичаме и който прави толкова много за нас, да се чувства по този начин.

Фраза 3: „Ти си страхотен.”

Той ли е най-умният мъж, който сме срещали? Готви ли по-вкусно от баба ни? Ами, тогава да му го кажем! Наше задължение е да подкрепяме и ласкаем партньора си. Ако не го направим ние, секретарката или разкошната му колежка ще го направят, а това определено не е в наша полза. Всички обичат комплиментите – защо да ги спестяваме точно на мъжа, когото обичаме?

Да ласкаем и ценим мъжа до нас, разбира се, не означава да сме му подчинени – това не е еднопосочна улица. Той също трябва да ни казва какво харесва в нас. Ако не ни благодари за нещата, които правим за него, или не ни казва колко удивителни сме и ни кара да се чувстваме недооценени, може би трябва да се замислим за бъдещето на тази връзка. Ако е срамежлив и не е свикнал на такива неща, можем да проведем нежен разговор на тази тема. Но, ако подозираме, че всъщност е нарцистичен глупак, по-добре да си потърсим друг.

Loading
дневен бюлетин

галерии