стил

Модерните обувки за есентаМодерните обувки за есента

Ботушите отдавна не са само зимна обувка

Щом времето се захлади, макар и с известно съжаление започваме да вадим пуловерите и ботушите от гардероба. Навлизаме в есенната мода. Нека видим кои са най-модерните обувки през есента на 2011 според списание ТЯ.

Ботуши до коляното

Ботушите до коляното са класически избор за есенния сезон. Ако ще носим този модел по-често, е добре да инвестираме в кожен или велурен чифт с ниско токче за по-голямо удобство. Както сандалите с платформи през лятото, така и ботушите с платформи ще бъдат много популярни през есента. Ботушите до коляното могат да се носят с всякакви тоалети – от тесни дънки и широки жилетки до ярки клинове и къси рокли.

Обувки с изрязани пръсти

Обувките с изрязани детайли – на пръстите или отстрани, са модни през тази есен. Те са много удобни за осъществяването на прехода между топлото лятно време и хладните есенни дни. Ако се спрем на този модел, обувките с ток между 7 и 9 см са най-добрият вариант, комбиниращ удобство и стил.

Ботуши над коляното

С тези ботуши можем да привлечен погледите през есента. Както и миналата година, ботушите, които стигат до над коляното, се предлагат от множество разнообразни дизайнери тази есен. Преди да изхарчим много пари за чифт скъпи ботуши до над коляното, трябва да сме сигурни, че пасват на стила ни и ще ги носим.

Велурени модели

Велурените сандали, велурените обувки, велурените ботуши – всички велурени модели са модни тази есен. Вместо традиционните черни обувки с ток за офиса, можем да потърсим стилни велурени модели в сиво, лилаво или бордо.

Други есенни модели

Ботушите не са единствената модна тенденция при обувките за есента. Този сезон има и много женствени модели по-отворени обувки. Женствените детайли като панделки, плисета и дантели са перфектни за съчетаване с есенните рокли, дънки и панталони. Лачените обувки също са модерни през този сезон. От моделите с квадратни до много остри токчета в контрастиращи цветове – всички кожени и велурени обувки ще бъдат хит на сезона.

Loading
дневен бюлетин

галерии