стил

Какво да облечем за вечерното излизане с приятелкиКакво да облечем за вечерното излизане с приятелки

Това е перфектният момент да изразим себе си със секси дрехи и аксесоари

Винаги е хубаво да излизаме с най-добрите си приятелки - за танци, коктейли и много клюки. Това е едно от най-големите предимства да си момиче, а и избирането на дрехи за тази вечер доставя невероятно удоволствие. За да изберем перфектният кокетен и забавен тоалет, модните експерти ни препоръчват няколко варианта, с които никога няма да сгрешим.

Големи гривни

Голямото открояващо се бижу, което отразява индивидуалността ни, е задължителна част от тоалета за всяко вечерно излизане с приятелки. Напоследък са модерни металните гривни, съчетаващи няколко сплави, но в крайна сметка изборът с какво бижу ще изразим себе си остава изцяло наш.

Малка чанта тип портмоне

Ако не искаме да носим голяма торбеста чанта на следващото излизане с приятелки, добър вариант е малката чантичка тип портмоне, която побира всичко от първа необходимост, но не пречи да се развихрим на дансинга. По отношение на цвета сивото е добър избор, защото пасва на всяко облекло.

Високи токчета

Дори и обикновено да не носим обувки с високи токчета, вечерното излизане с момичетата е чудесна възможност да се почувстваме по-стройни и да демонстрираме самочувствие. Без значение с какво сме облечени – къса черна рокля или дънки и тениска – със сигурност ще изглеждаме много по-секси на токчета.

Тесни дънки

Дънките, които точно ни прилягат, са най-добрия приятел на едно момиче. По-тъмни или разкрояващи се надолу – дънките могат да се съчетаят с всякаква горна част и изглеждат страхотно в комбинация с високите токчета и големите бижута.

Кокетна рокля

Роклята, в която се чувстваме и изглеждаме страхотно е перфектното облекло за вечерното излизане с приятелки. Не е нужно да е официална или твърде луксозна, но със сигурност трябва да отразява индивидуалността ни и да се съчетава лесно с различни аксесоари.

Леко яке

Независимо дали в крайна сметка изберем дънките и високите токчета или кокетната рокля, лекото яке е подходяща връхна дреха. Едно класическо секси вталено кожено яке е универсален вариант за всяко облекло.

Loading
дневен бюлетин

галерии