красота

Натурални овлажнители за лицетоНатурални овлажнители за лицето

Част от конвенционалната козметика съдържа вредни за кожата съставки, затова е по-полезно да използваме натурална

... слънчеви изгаряния.

Независимо на каква възраст сме, ако използваме натурални овлажнители, съдържащи някои от гореизброените натурални съставки, можем да намерим перфектният лек срещу бръчки, петна и суха кожа, който ще направи лицето ни отново блестящо и младо.

Използването на какъвто и да е продукт за грижа за кожата без да знаем какво съдържа, е твърде рисковано. Независимо какво изберем за овлажняване на кожата, трябва да знаем, че някои химически съставки в овлажнителите са вредни и че минералните масла овлажняват само временно.

Макар че са наясно с някои от вредните ефекти, които някои от съставките имат върху кожата на хората, някои производители все пак използват тези съставки, за да повишат печалбата си.

Най-добре е да избягваме тези продукти и да си купуваме само козметика, на която можем да прочетем точното съдържание. Когато има толкова много страхотни натурални продукти, защо дори да помисляме да използваме козметика за грижа за кожата, която е пълна с химикали и неминуемо води до странични ефекти?

Овлажнителят, който съдържа само натурални съставки, определено е най-добрият избор, който можем да направим!
  • 1
  • 2

Loading
дневен бюлетин

галерии