храни и напитки
Грахът и лещата възпрепятстват растежа на раковите клетки
свързани теми
Учени от Лондонския медицински колеж заявяват, че в тези продукти се съдържа веществото инозитол пентакисфосфат, което въздейства върху ензима фосфоинозитид 3-киназ и така създава този положителен ефект.
Проведеното изследване, чиито резултати са цитирани от Би Би Си, показва, че съвременният човек може спокойно да увеличи консумацията на грах и леща в своето ежедневие. Но в никакъв случай да не бива да прекаляваме. Пределното количество грах и леща се ограничава от натиска на газовете, който може да издържи стомаха ни.
галерии
Мястото на яйцата не е във вратата на хладилника!
И от диетичните напитки се пълнее
4-те най-полезни и 3-те най-вредни подсладители
Манго: магическа сила в един плод
Как да успокоим плачещото бебе
Най-важните скрийнинг тестове - за да сме здрави
Пресните сокове: какъв да изберем
7-те основни хранителни вещества, които не бива да ни липсват
Най-добрите диетични съвети
Какво косата и скалпът казват за здравето ни
Храни срещу мазнините - част 1
Facebook коментари